| Mayu Nekohime | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Mayu Chuunin
Počet príspevkov : 258
| Predmet: Mayu Nekohime Ne marec 17, 2013 1:20 pm | |
| To je síce tajomstvo ale vám to prezradím. Som sedemnásť (skoro osemnásť ) ročná baba ktorá býva v malej doline obkolesenej horami a lesmi. Často som ich chodila skúmať zo svojim psom, ruksakom v ktorom bol môj medvedík, knihou a perom. Často som v lese zostávala dlho, kreslila som si stromy, listy či i len oblasti v ktorých som bola. No jednoducho, bavilo ma viac robiť takéto veci než len sedieť doma z bábikou v ruke a hrať sa na normálne dieťa. Potom prišiel čas školy, kamaráti sa hľadali ťažko a poriadne sa ani nenašli ale nevadilo mi to. Z niektorými prehodím sem-tam pozdrav aj teraz ale to je tak všetko. Oh, čo rada robím. Rada hrám loptové hry (futbal, futsal, rugby), ale taktiež ľúbim aj hokej je celkom sranda sledovať tlupu ľudí ako sa naháňajú za pukom. Taktiež rada hrám na gitare (Volám ju Mesina... áno viem, divné xD ), na počítači hrám vätšinou RPG hry či stratégie ale nepohrdnem ani iným štýlom hry. Áno, som hráčka . Každý mi hovorí že "Get a life" ale ja žiadny nový život nepotrebujem, vybrala som si mať ich viac. Čo vlastne robím či budem robiť? No chodím na Grafickú školu, učím sa byť Grafikom digitálnych médií. Je to zábavné ale, som ten typ človeka čo je stále lenivý. Ale dúfam že to raz niekam dotiahnem *kašeľ* budem učiteľka angličtiny *kašeľ*. xDDD A ako že sa to vlastne volám? Stačí ak ma budete volať Mayu, to je to čím som Čo chcem dosiahnuť, chcem mať fajn život. Chcem mať dobrú prácu ktorá by ma bavila, dobrých priateľov (tých už mám ) a chcem žiť šťastne až do smrti. Čo sa týka rodiny, som až príliš divný človek aby som si založila rodinu Som predsa VLČICA! Hmm, fotka... okay no tak ja sem niečo menej ošklivé teda hodím no xD radšej do spoileru xD - LEN NA VLASTNE BEZPEČIE! xD:
Na žiadosť som tú fotku vymenila xDDD
Naposledy upravil Mayu dňa Ne marec 17, 2013 1:41 pm, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Ryuuji Akatsuchi Chuunin
Počet príspevkov : 165
| |
| |
Mayu Chuunin
| Predmet: Re: Mayu Nekohime Ne marec 17, 2013 1:37 pm | |
| Eeeh to si nemyslím baka xDDD ku mne sa vlčica hodí | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Mayu Nekohime Ne marec 17, 2013 6:28 pm | |
| Na fotce ti to moc sluší! (Chci tě jako učitelku Angličtiny, bereš? xD) |
|
| |
Mayu Chuunin
| Predmet: Re: Mayu Nekohime Ne marec 17, 2013 6:59 pm | |
| EEEEEEEEEEH!? To by byla čest LADY! Btw, na fotce vypadám jak sfetovaná xDD to je tak když dělám věci do práce v sedm ráno xDD ale děkuju za kompliment | |
|
| |
Admin
Pohlavie postavy : Muž Vesnica : Konohagakure Počet príspevkov : 721
| Predmet: Re: Mayu Nekohime Št marec 21, 2013 7:15 pm | |
| hm...Sedemnásť rokou a grafička...To skončíme šklou na rovnako... Tkaže ťa beriem do týmu Teda keď budem mať to veľké video štúdio a šefovať Pixaru XD | |
|
| |
Mayu Chuunin
| Predmet: Re: Mayu Nekohime Št marec 21, 2013 7:55 pm | |
| Oh! Pixaru??? Chceš mať štúdio na animované filmy? Waah~~~ Ja som vždy chcela byť grafik ktorý robí počítačové hry xD | |
|
| |
Admin
| Predmet: Re: Mayu Nekohime Št marec 21, 2013 8:21 pm | |
| No v pláne som to mal... ale prišiel som nato, že je to fakt makačka, tak stále viac a viac rozmýšľam... nad niečím ako scenárista alebo niečo s filmovými efektmi | |
|
| |
Mayu Chuunin
| Predmet: Re: Mayu Nekohime Št marec 21, 2013 8:24 pm | |
| Makačka to byť môže no pokiaľ ťa niečo baví tak prečo za tým neísť nie? Oh.. Holywood! xDDD či nie? | |
|
| |
Admin
| Predmet: Re: Mayu Nekohime Št marec 21, 2013 8:26 pm | |
| Holywood... nie len to nie prosím... Možno tak na výlet .... ale nechcem s ním mať nič... stačí niečo také proste čo ma uživí. A keď ti mám pravdu povedať... na Animácie som lenivý.. tak ako ty na grafiku | |
|
| |
Mayu Chuunin
| Predmet: Re: Mayu Nekohime Št marec 21, 2013 8:33 pm | |
| Heeeeeeeeeej xDDDD *kašeľ* ale anglina mi ide *kašeľ* xDDD A čo by si najradšej robil ha? Animačky sú sakra ťažké, to viem xDDD robíme v škole xDDD ale aj tak | |
|
| |
Admin
| Predmet: Re: Mayu Nekohime Št marec 21, 2013 8:43 pm | |
| Neivem... najviac ma asi postprodukcia... alebo keď natáčame, niečo tak robiť scenár... to je asi to jediné, čo ma z toho baví Je to také rovnocenné no XD | |
|
| |
Mayu Chuunin
| Predmet: Re: Mayu Nekohime Št marec 21, 2013 8:54 pm | |
| Fuuu! Tak to máš dobrú záľubu! mňa asi najviac baví hmm, robenie grafiky robenie obalov, vizitiek, a takých blbostí Fuuu, ale netuším čo budem robiť v budúcnosti xDD | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Mayu Nekohime Ut marec 26, 2013 10:53 pm | |
| podľa fotky viem kto si ! neverím vlastným očiam znova sa vidíme ..Multifunkčná.... |
|
| |
Mayu Chuunin
| Predmet: Re: Mayu Nekohime St marec 27, 2013 2:30 pm | |
| Nehehehe Ja som hneď vedela kto si ty Srdiečko xDDD | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Mayu Nekohime | |
| |
|